Wat Is Op Dit Moment De Beste Oplossing Voor VPN? 2 Tips Die Je Zeker In Acht Moet Nemen In 2020!

Ben jij op zoek naar de beste VPN in 2020? Op internetvergelijken.org kun je het vinden. Nu internetbeveiliging links en rechts knalt, is het kiezen van de beste VPN-service belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrijf en uw persoonlijke gegevens niet worden gehackt of op kwaadaardige wijze op het web worden gedistribueerd. Maar met een aantal opties om uit te kiezen, hoe kiest u de beste VPN-service? Waar moet u naar zoeken als u een merk scout voor de VPN-diensten die het aanbiedt?

Wat is de beste VPN voor de meeste mensen? Een aantal tips op een rij

In de volgende paragrafen zullen we deze nerdklinkende taak vereenvoudigen tot iets dat de gemiddelde Joe kan volgen. Het doel is om elke internet-geletterde persoon de basisprincipes van VPN-selectie aan te leren, zodat u beschermd bent tegen allerlei kwaadaardige aanvallen op het internet.

1. Begin met het bekijken van de aangeboden server-selecties om de beste VPN te kiezen

Een VPN-service is een beveiligde verbinding die uw netwerk beschermt tegen hacks. Het doet dit door al uw informatie om te leiden naar de VPN-server, waar het wordt gecontroleerd op integriteit en veiligheid voordat het wordt verzonden naar uw computer. U isoleert uzelf in wezen door alle verbindingen via de VPN-serviceprovider te beperken.

Dus wat betekent dit in lekentaal? Nou, het betekent dat u toegang moet hebben tot servers op locaties waar u een feed van wilt bekijken. Denk aan dit basisvoorbeeld: stel dat u een expat in opdracht in Europa bent en u wilt doorgaan met het bekijken van Netflix-video’s via een beveiligde stream; u hebt een Amerikaanse VPN-server nodig om u veilige toegang te geven tot Netflix-servers die zich in de VS bevinden. Als u een UK-server gebruikt, kunt u de Netflix-streams niet bekijken.

  • Hetzelfde concept geldt voor alle andere websites die u wilt bekijken – u hebt een VPN-serviceprovider nodig die een partnerserver heeft in de landen waar de websites van uw bestemming worden gehost.
  • Als u al deze overwegingen vervelend en verwarrend vindt, kunt u ook kiezen voor een NL VPN-netwerk, zodat u anoniem op het internet kunt surfen. Het is iets minder veilig, maar met minder gedoe hoeft u niet te veel na te denken over uw service.

2. Een grote bepalende factor voor de prijs die u uiteindelijk betaalt voor de VPN-dienst is de bandbreedte

Bijvoorbeeld, als u wilt dat een iPad 2 VPN puur voor browsing doeleinden, kunt u een dienst met een lagere bandbreedte te bieden dan wanneer u wilde Netflix-films te streamen. Voor dagelijks gebruik zou 2GB bandbreedte voldoende moeten zijn.